• Καλώς ορίσατε στη Νίσυρο

  Everything you need to experience the island

 • Καλώς ορίσατε στη Νίσυρο

  Everything you need to experience the island

 • Καλώς ορίσατε στη Νίσυρο

  Everything you need to experience the island

 • 1
 • 2
 • 3

Διακομιχάλης - Ταξιδιωτικό Γραφείο

ferry tickets, tailor made tours, transfers, accommodation, shipping brokering services, rent a car & Moto, organized excursions

Κάντε την κράτηση σας Online

 

Το τουριστικό γραφείο «DIAKOMIHALIS TRAVEL & SHIPPING AGENCY / RENTACAR&MOTO»,   ιδρύθηκε το 1985 από τον Διακομιχάλη Ηλία και ήταν το πρώτο τουριστικό γραφείο του νησιού, ενώ το 1998 διευρύνονται οι δραστηριότητες του με την ίδρυση του πρώτου γραφείου ενοικιάσεων αυτοκινήτων στη Νίσυρο. Από το 2002,  δραστηριοποιείται στις εκδρομές και μετακινήσεις με λεωφορεία, ενώ από το 2017, συνεχίζει να καινοτομεί, προσφέροντας υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού. Βρίσκεται στο κέντρο του Μανδρακίου, δίπλα στην πλατεία «Ηρώων»  και στο Αρχαιολογικό Μουσείο, ενώ το υποκατάστημα του γραφείου βρίσκεται ακριβώς πάνω στο κεντρικό λιμάνι του νησιού.

Τι παρέχουμε: Με αγάπη για τον τόπο μας αλλά και γι’ αυτό που κάνουμε, έχοντας την εμπειρία όλων αυτών των ετών, στοχεύουμε να παρέχουμε υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρήσεων, μεμονωμένων επισκεπτών, οικογενειών ή γκρουπ, από αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μετακινήσεις, κρατήσεις ξενοδοχείων, πρακτορεύσεις πλοίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών έως οργανωμένες εκδρομές, δραστηριότητες και περιηγήσεις αλλά και εξειδικευμένες δράσεις εναλλακτικού και θεματικού τουρισμού.

Ποιος ο στόχος μας: Ο στόχος μας, αν και ακούγεται απλός δεν είναι: η μύηση του επισκέπτη σ’ένα ξεχωριστό νησί, με δέκα ενεργούς υδροθερμικούς κρατήρες, με μεγάλη ποικιλία στην σύσταση και στην μορφολογία των πετρωμάτων, με χιλιάδες χρόνια παράδοσης και πολιτισμού, με πλούσια χλωρίδα και πανίδα, με παραδοσιακά πανηγύρια αλλά και με μια σημερινή εικόνα γραφικότητας, απλότητας και αυθεντικότητας. Ένας μικρός τόπος προκλήσεων και ιδιαιτεροτήτων που αξίζει μεγάλες προσδοκίες απ’ όλους μας.

Τελευταία Νέα

Ενοικίαση Αυτοκινήτων

Κατά την παραμονή σας στο νησί , μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας, αλλά και για να θαυμάσετε τα αξιοθέατα. Το γραφείου μας, σας παρέχει διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Make your Reservation Online

Βρείτε Ξενοδοχείο

Βρίσκουμε για εσάς το καλύτερο δωμάτιο σε ξενοδοχείο ή σε παραδοσιακούς ξενώνες (σπηλάδια) , στην καλύτερη δυνατή τιμή και ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε εσείς μόνο τις ημερομηνίες και όλα τα άλλα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Μάθετε Περισσότερα

Στοιχεία Επικοινωνίας

diakomichalis nisyros travel agency

Μανδράκι, Νίσυρος, 85303 Δωδεκάνησα, Ελλάδα Τηλ.: +30 6932006894 / 6972947320 / 6977735229 / 2242031459
Email: info@visitnisyros.gr